0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPro tırnak cilası aldım Bazı merak ettiklerim var.1) Ne zaman ulaşır?2)Bugün başka dağıtım olur mu?3)Fırsat ürünü nedir ? Kaç puandır?4)Kampanya bitiş tarihi nedir?Şimdiden teş 1 haftaya kadar ulaşır, bugün fırsat ürünü vercekler, 1000000 puanlarda bekliyoruz, bugün son gün....
Pro tırnak cilası aldım Bazı merak ettiklerim var.1) Ne zaman ulaşır?2)Bugün başka dağıtım olur mu?3)Fırsat ürünü nedir ? Kaç puandır?4)Kampanya bitiş tarihi nedir?Şimdiden teş
Pro tırnak cilası aldım Bazı merak ettiklerim var.1) Ne zaman ulaşır?belli olmaz ayın 12 sinden ber ibeklediğim ürün var.2)Bugün başka dağıtım olur mu? birde haftanın ürünü var onnda puanı epey yüksek oluyor genelde3)Fırsat ürünü nedir ? Kaç puandır? hiç belli olmaz insaflarına kalmış puan.4)Kampanya bitiş tarihi nedir? bugün peri aramızdan ayrılıyor İzmir marşıyla buŞimdiden teş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPro tırnak cilası aldım Bazı merak ettiklerim var.1) Ne zaman ulaşır?2)Bugün başka dağıtım olur mu?3)Fırsat ürünü nedir ? Kaç puandır?4)Kampanya bitiş tarihi nedir?Şimdiden teş 1 haftaya kadar ulaşır, bugün fırsat ürünü vercekler, 1000000 puanlarda bekliyoruz, bugün son gün.... jet cevap D:
puanımı 0 çekti ama gene de yılamyıp bir tasha parfüm aldım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPro tırnak cilası aldım Bazı merak ettiklerim var.1) Ne zaman ulaşır?2)Bugün başka dağıtım olur mu?3)Fırsat ürünü nedir ? Kaç puandır?4)Kampanya bitiş tarihi nedir?Şimdiden teş 1 haftaya kadar ulaşır, bugün fırsat ürünü vercekler, 1000000 puanlarda bekliyoruz, bugün son gün.... Of ya 235.000 puan kaldı ya fırsat ürünü bu puana çıkmaz mı ?