Gönderen Konu: Avon Güzellik Perisi  (Okunma sayısı 732332 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avon Güzellik Perisi
« Yanıtla #490 : 22 Şubat 2010, 10:39:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sinirlerim bozuldu iyice 3 gündür oynuyorum 156000 yapabildim ancak buseferde bu puana uygun ürünler bitdi nasıl bu iş anlmadım sanırım eli boş çıkcazğız buşa uğraşdık eğer bu kadar emeğin karşılında hüsran olursa sanırım avon ürünlerii kullanırken bir kez daha düşünürüm
geç başlamışsın demekki ben başladığımda stoklar doluydu ama ben 3 günde 50bin puan ancak yapabiliyom. hıh tam puanım yetti diyom bakıyom stok tükenmiş  kağnı gibi ilerliyom:) sen benim 5 katım hızla stokları yenilediklerinde doldurursun. hazirana kadar devam edeceklermiş. sitesinde stokların belli aralıklarla yenilendiğini söylüyorlar. yalan söylemiyorlardır heralde kocaman firma ne kampanyalar gördük günde 100 milyarlar dağıtan, verecekleri hediyelerin toplamı tutmaz bile okadar gönlünü ferah tut sen puanlarını biriktir . ben en azından öyle avunuyorum:))

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #491 : 22 Şubat 2010, 10:45:11 »
sinirlerim bozuldu iyice 3 gündür oynuyorum 156000 yapabildim ancak buseferde bu puana uygun ürünler bitdi nasıl bu iş anlmadım sanırım eli boş çıkcazğız buşa uğraşdık eğer bu kadar emeğin karşılında hüsran olursa sanırım avon ürünlerii kullanırken bir kez daha düşünürüm
geç başlamışsın demekki ben başladığımda stoklar doluydu ama ben 3 günde 50bin puan ancak yapabiliyom. hıh tam puanım yetti diyom bakıyom stok tükenmiş  kağnı gibi ilerliyom:) sen benim 5 katım hızla stokları yenilediklerinde doldurursun. hazirana kadar devam edeceklermiş. sitesinde stokların belli aralıklarla yenilendiğini söylüyorlar. yalan söylemiyorlardır heralde kocaman firma ne kampanyalar gördük günde 100 milyarlar dağıtan, verecekleri hediyelerin toplamı tutmaz bile okadar gönlünü ferah tut sen puanlarını biriktir . ben en azından öyle avunuyorum:))

arkadaşım kendine yanıt yazmışsın
sen yanlış görmüşsün ;)

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #492 : 22 Şubat 2010, 10:56:57 »
geç başlamışsın demekki ben başladığımda stoklar doluydu ama ben 3 günde 50bin puan ancak yapabiliyom. hıh tam

arkadaşım kendine yanıt yazmışsın
alıntı sahibine bak gönderee bak gözleriniz iyi görmüyor heralde

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #493 : 22 Şubat 2010, 11:00:59 »
yanlış görmediğime eminim facebook sayfasında aynen şunlar yazıyo
Güzellik Perisi Hediye stokları farklı zaman aralıklarıyla yenilenmektedir. Stoğu tüketen hediyelerimizin tekrardan stoklarının dolması için bekleyebilir, ya da şuanda stokta bulunan hediyelerden seçebilirsiniz.
Cts, 21:10
sen yanlış görmüşsün)

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #494 : 22 Şubat 2010, 11:10:49 »
ben de bugün mecburen kalanlardan bir parfüm sipariş etmeyi düşünüyorum
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #495 : 22 Şubat 2010, 11:46:16 »
aromadiciac for him imi sipariş ettim bakalım  :D

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #496 : 22 Şubat 2010, 12:15:54 »
şuanda 250 000 puanım ama sipariş vermeyi düşünmüyorum belki yenilenir.

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #497 : 22 Şubat 2010, 12:51:13 »

hadi hayırlı olsun :) bende bu gece siparişimi vereceğim o parfümden inşallah güzeldir kokusu

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #498 : 22 Şubat 2010, 13:34:01 »
birçok kişinin puanları birikti eger stoktakileri yenilerlerse ki hazirana kadar sürecegi için mecbur yenileyecekler oyuzden stoktakiler çok kısa bir sürede bitcek tekrar ,inşallah stoktakiler yenilenince o puanlar gecen stoktailer için geçerliydi deyip puanlarıda sıfırlamazlar

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #499 : 22 Şubat 2010, 13:39:49 »

hadi hayırlı olsun :) bende bu gece siparişimi vereceğim o parfümden inşallah güzeldir kokusu
Erkek güzel de bayan olan tatlımsı bir koku gibi geldi bana.Katalogda koku kartı gibi bir kısım yapmışlar. Oradan baktım.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin