0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaneyyy ço şükür kapabildim bu gün valla arkadaşlar heyecanımı maruz görün ben daha kampanya başladığından bu yana hiç hediye alamamıştım peri kızından ay bu gün öyle bir heyecan yaptım ki bilgilerimi girene kadar sormayın ama çok şükür 2. sıradaki parfümü kapabildim, annemede ruj siparişi verdim, oooooh siparişleri verdikten sonrada kapı zili...satarbucks coffe den kazandığım kahvem geldi şimdi yapayım kendime bi yorgunluk kahvesi 3 günün stresini atayım, valla artık ümitsizliğe kapılmıştım bu ne ya uykularıma bile girer olmuştu stoklar çok sevindim senin adına hayırlı olsunteşekkür ederim canım, valla çocuklar gibi nasıl sevindim bir bilsen sizi bile aramak nasıl aklıma geldi o heyecanla bilmem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaneyyy ço şükür kapabildim bu gün valla arkadaşlar heyecanımı maruz görün ben daha kampanya başladığından bu yana hiç hediye alamamıştım peri kızından ay bu gün öyle bir heyecan yaptım ki bilgilerimi girene kadar sormayın ama çok şükür 2. sıradaki parfümü kapabildim, annemede ruj siparişi verdim, oooooh siparişleri verdikten sonrada kapı zili...satarbucks coffe den kazandığım kahvem geldi şimdi yapayım kendime bi yorgunluk kahvesi 3 günün stresini atayım, valla artık ümitsizliğe kapılmıştım bu ne ya uykularıma bile girer olmuştu stoklar çok sevindim senin adına hayırlı olsun
aneyyy ço şükür kapabildim bu gün valla arkadaşlar heyecanımı maruz görün ben daha kampanya başladığından bu yana hiç hediye alamamıştım peri kızından ay bu gün öyle bir heyecan yaptım ki bilgilerimi girene kadar sormayın ama çok şükür 2. sıradaki parfümü kapabildim, annemede ruj siparişi verdim, oooooh siparişleri verdikten sonrada kapı zili...satarbucks coffe den kazandığım kahvem geldi şimdi yapayım kendime bi yorgunluk kahvesi 3 günün stresini atayım, valla artık ümitsizliğe kapılmıştım bu ne ya uykularıma bile girer olmuştu stoklar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsürprizi 5er stok olabilir stok arttıracakların söylemişlerdi zaten o yüzden o sürpriz sayılmaz
sürprizi 5er stok olabilir
ben kendi hesabımdan birde kardeşimin hesabından verdim sipariş doğal olarakda aynı adres bir sorun olmaz inş