0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bi dakika ben yeni uyandım ve okuduklarımdan uykulu halimle anladığıma göre stoklar açılmış ve bitmişmi yoksa ben hala uyanamadım da yanlışmı anladım ?? lütfen biri yanlış anladığımı söylesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bi dakika ben yeni uyandım ve okuduklarımdan uykulu halimle anladığıma göre stoklar açılmış ve bitmişmi yoksa ben hala uyanamadım da yanlışmı anladım ?? lütfen biri yanlış anladığımı söylesin maalesef dogru anladın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bi dakika ben yeni uyandım ve okuduklarımdan uykulu halimle anladığıma göre stoklar açılmış ve bitmişmi yoksa ben hala uyanamadım da yanlışmı anladım ?? lütfen biri yanlış anladığımı söylesin inanmıyorum bende yaaa olamas olamas olamas
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bi dakika ben yeni uyandım ve okuduklarımdan uykulu halimle anladığıma göre stoklar açılmış ve bitmişmi yoksa ben hala uyanamadım da yanlışmı anladım ?? lütfen biri yanlış anladığımı söylesin maalesef dogru anladın ama olmazki böle çirkin peri şurda son hafta sağ gösterip solla vurulmazki gitti bissürü puancıklarım kesin yarın ve diğer günde alamam onunla kalırım