0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzel ama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana nasıl paraladın anlatsana ?
yurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzel ama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzel ama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana nasıl paraladın anlatsana ? ya şimdi bana bir paket gelmiş salak kıza diyorum bana avondan kargo geliyor sürekli onla yollayın kem küm ediyor.kızımda hasta eh bayada uzak evime yerlere neyse gittim.hakladım güzelce.sürekli kargo geliyor üstelik avon hergün geliyor nerdeyse ölürmüsünüz dedim onla yollasanız.daha çok şeylerde de dedim ama yazmayam daha yorgunum
ertunga canın sıkılmış al yorgunluk kahvesi bana gel dedikoduya oturalım senle
ay evet çekirdek çitleyerek anlatırım ya bu yurtiçi kargo bunu hep yapıyor bide yakın olsa gam değil getiren çocuklar iyide ofisde duran kızlar gıcık.bu arada ertunga şanslısın hemen ertesi gün geliyorsa iyiymiş