Gönderen Konu: Avon Güzellik Perisi  (Okunma sayısı 728320 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Avon Güzellik perisi _2
« Yanıtla #10050 : 30 Mart 2010, 17:07:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzel ;D ama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana :)
nasıl paraladın  anlatsana ?  ;D

ya şimdi bana bir paket gelmiş salak kıza diyorum bana avondan kargo geliyor sürekli onla yollayın kem küm ediyor.kızımda hasta eh bayada uzak evime yerlere neyse gittim.hakladım güzelce.sürekli kargo geliyor üstelik avon hergün geliyor nerdeyse ölürmüsünüz dedim onla yollasanız.daha çok şeylerde de dedim ama yazmayam daha yorgunum ;D :D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #10051 : 30 Mart 2010, 17:10:37 »
yurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzel ;D ama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana :)
nasıl paraladın  anlatsana ?  ;D

ya şimdi bana bir paket gelmiş salak kıza diyorum bana avondan kargo geliyor sürekli onla yollayın kem küm ediyor.kızımda hasta eh bayada uzak evime yerlere neyse gittim.hakladım güzelce.sürekli kargo geliyor üstelik avon hergün geliyor nerdeyse ölürmüsünüz dedim onla yollasanız.daha çok şeylerde de dedim ama yazmayam daha yorgunum ;D :D
aa yaz yaz çok heycanlı. :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #10052 : 30 Mart 2010, 17:12:14 »
ertunga canın sıkılmış al yorgunluk kahvesi bana gel dedikoduya oturalım senle ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #10053 : 30 Mart 2010, 17:16:08 »

oda bişeymi pötüşüm.geçen gün tam kızı bindirdim arabasına gezmeye gidiyoz.kargo arabası yanaştı evin önüne.dedim bu kesin banadır. görevli indi kime diye sordum benim ismimi söyledi.buyrun benim dedim.neyse bu geçti kargo arabasının arkasına bekliyorum çıkan yok.meğer adam paketimi bulamamış.abla valla daha şimdi burdaydı diyo  ;D gülermisin ağlarmısın.neyse ben gideyim yarın yine gelirim dedi gitti gidiş o gidiş.. :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #10054 : 30 Mart 2010, 17:18:10 »
desene işimiz allaha kalmış :D :D ya birde sanki holdingin başnda gibi havalılar  :P neyse ben avon stresimi kargodaki kızlarla attım yarına hazırım ;D

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #10055 : 30 Mart 2010, 17:20:30 »
bu saatten sonra çıkmaz herhalde,otura otura sıkıldım,işten geldim ,o saatten beri bilgisayarın başındayım,karnım da aç,neyse şu kampanya bitse de kurtulsak,iyi ki hazirana kadar değilmiş.

Çevrimdışı orange

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #10056 : 30 Mart 2010, 17:21:31 »
arkadaşlar bana el kremi alabilecek birir varmı acaba ...bari onu alayım yaaa hiç bişi alamadım nolurr:((

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #10057 : 30 Mart 2010, 17:23:30 »
ertunga canın sıkılmış al yorgunluk kahvesi bana gel dedikoduya oturalım senle ;D
:D :D
 Şu meyan çerezlerini kazanayım,öyle..Çekirdek çitliyeçitliye dinlemek istiyorum,nasıl paraladın kargocuları :D

Ben de paralamak istiyorum ama paralıyamıyorum bir türlü,telefon ettikten en geç ertesi gün sonra getiriyorlar..Tabi ben de paketi görünce yelkenleri suya indiriyorum..

Ayrıca kargocuları nasıl paraladığını tek solukta okudum,çok akıcı olmuş. :o

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #10058 : 30 Mart 2010, 17:26:26 »
ay evet çekirdek çitleyerek anlatırım ;D ya bu yurtiçi kargo bunu hep yapıyor bide yakın olsa gam değil >:( getiren çocuklar iyide ofisde duran kızlar gıcık.bu arada ertunga şanslısın hemen ertesi gün geliyorsa iyiymiş :o

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #10059 : 30 Mart 2010, 17:32:40 »
ay evet çekirdek çitleyerek anlatırım ;D ya bu yurtiçi kargo bunu hep yapıyor bide yakın olsa gam değil >:( getiren çocuklar iyide ofisde duran kızlar gıcık.bu arada ertunga şanslısın hemen ertesi gün geliyorsa iyiymiş :o
öyle değil..Kargo zamanında elime ulaşmadıysa arıyorum ve ertesi güne geliyor..Bi ker Upsde 11 gün kaldı kargom. :D

Yurtiçi,aras,mng hepsi ile aynı cadde üzerinde olduğum için şanslı sayılabilirim..Yurtiçi sabah herkesten önce bana uğruyor kargom varsa. :D