0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalanlara hayırlı olsun.anlaşılan bize nasip değilmiş.acaba biriken puanlarımı mı satsam?keşke çok tanıdık birisi olsan ben dün 2 bugün 1 tane aldım pek sorun olmadan... Kısmet işi birazda [/quotehaftada 1 sipariş hakkın yokmu arkadaş nasıl o kadar aldın
alanlara hayırlı olsun.anlaşılan bize nasip değilmiş.acaba biriken puanlarımı mı satsam?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağol kene200011yarın şimdiden söliyim ilk parfüme kimse girmesin eliniz boş dönersiniz ilk parfümü bende istiyorum hızlı olan kazansın:) yarın ben alıyım bugün alacamtım başkasının oldu yarın kaptırmamaya çalışırım gücenme darılmaca yok yok gücenmem darılmamda ben şimdiden uyarayım dediydim onla zamanınızı harcıcanıza en çok istediğniiz 2.yi alın diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağol kene200011yarın şimdiden söliyim ilk parfüme kimse girmesin eliniz boş dönersiniz ilk parfümü bende istiyorum hızlı olan kazansın:) yarın ben alıyım bugün alacamtım başkasının oldu yarın kaptırmamaya çalışırım gücenme darılmaca yok
sağol kene200011yarın şimdiden söliyim ilk parfüme kimse girmesin eliniz boş dönersiniz
istediğiniz kadar kaptırmam deyin kesin yarında elektrikler gider yada internet