0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah girip baktığımda ilk sayfadaki ürünlerde stok tükendi yazmıyordu ama resimleri aynı görünce yenilendiğini anlamayamadım demek ki öyle 2-3 dakkada bitmedi en az 20 dk sürmüştürsabah saat kaçta baktın11i çeyrek geçe gibi kalkıp baktım hemen keşke alsaydım o an sabah sersemliğiyle eski ürünler sandım onları.ama en azından 1 dk içinde tükenmediğini biliyorum artık belki de sabah 10da konuldu bilmiyoruz k
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah girip baktığımda ilk sayfadaki ürünlerde stok tükendi yazmıyordu ama resimleri aynı görünce yenilendiğini anlamayamadım demek ki öyle 2-3 dakkada bitmedi en az 20 dk sürmüştürsabah saat kaçta baktın
ben sabah girip baktığımda ilk sayfadaki ürünlerde stok tükendi yazmıyordu ama resimleri aynı görünce yenilendiğini anlamayamadım demek ki öyle 2-3 dakkada bitmedi en az 20 dk sürmüştür
arkadaşlar bu parfümlerden erkek ler için olanı varmı görebiliyomusunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah girip baktığımda ilk sayfadaki ürünlerde stok tükendi yazmıyordu ama resimleri aynı görünce yenilendiğini anlamayamadım demek ki öyle 2-3 dakkada bitmedi en az 20 dk sürmüştürsabah saat kaçta baktın11i çeyrek geçe gibi kalkıp baktım hemen keşke alsaydım o an sabah sersemliğiyle eski ürünler sandım onları.ama en azından 1 dk içinde tükenmediğini biliyorum artık belki de sabah 10da konuldu bilmiyoruz ksen 11 ceyrek gibi girdiysen belkide 1 saatten fazla kaldı ürünler.
Az önce kargo geldi arkadaşlar Aromadisiac bayan parfümü ve True Color 4'lü göz farım geldi
saat 12 ye kadar bişey yoktu ben başındaydım pc.nin