0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün hesabımımda 249 puan vardı oje aldım yarısı gitti giden 125 puanı başka bir rengini alayım dedim kabul etmedi,bir hesaptan iki ürün üst üste alınmıyor mu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşımı davet ettim oyun hakkı vermedi yaa16 tane davet edicen...tşkler 16 tane arkadaşım yok ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşımı davet ettim oyun hakkı vermedi yaa16 tane davet edicen...
arkadaşımı davet ettim oyun hakkı vermedi yaa
arkadaşlar fırsat ürünü gelmiş yetişiin....benim puan yetmiyo siz bari alın yaaaaçabuuuuk...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi ağlıyacağım dün bir krem için 800.000 lik puanımı yedim bugüm bu parfumu koydular ya bendeki şansa ben nediyim inşallah haftaya denersin şansını üzülme siparişi verdin ya adres dışında diğer bilgiler harfi yazar yazmaz geliyor daha kolay alırsın
şimdi ağlıyacağım dün bir krem için 800.000 lik puanımı yedim bugüm bu parfumu koydular ya bendeki şansa ben nediyim
ayın 4'ünde siparis vermisim en son. bugun siparis vermem mümkünmü tam 7 gun oldu alabilen hiç oldumu 7. günde
hayırdır eftelya neden güldün yeni uyandım ve pcyi açtım direk avona gittim..benim alacağım hiç bir şey yok amacım eğer stoklar açıldıysa gider arkadaşlarıma haber veririm dedim !bunda gülecek ne var anlamış değilim