0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfullspedd ne olaki. Erkekler için bişey koysunlar bugün 1 haftam dolmuştu kendim için bişey alayım benim başım kel mi ama avon gözünü açtı 800.000 mücevher istiyor hazırlamaya başlasan iyi edersin..arkadaşlar bu ürün bayanlar için değilmi Avon Care E Vitamini İçeren Pırıltılı Vücut Losyonubirde 160.000 puana değermi bu ürünpırıltılı vücut losyonu kullanan erkek varmı merak ettim doğrusu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfullspedd ne olaki. Erkekler için bişey koysunlar bugün 1 haftam dolmuştu kendim için bişey alayım benim başım kel mi ama avon gözünü açtı 800.000 mücevher istiyor hazırlamaya başlasan iyi edersin..arkadaşlar bu ürün bayanlar için değilmi Avon Care E Vitamini İçeren Pırıltılı Vücut Losyonubirde 160.000 puana değermi bu ürün
fullspedd ne olaki. Erkekler için bişey koysunlar bugün 1 haftam dolmuştu kendim için bişey alayım benim başım kel mi
ama bayan parfümü hiç alamayıp fırsat ürününde koysun diye bekleyenler var,madem size fazla gelecek neden hala alıyosunuzki,birazda alamayanları düşünseniz,ben aldım benim için farketmez ama alamayan arkadaşlarımız var onlar için fırsat ürünü güzel bir bayan parfümü koyarlarsa daha iyi olur bence...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama bayan parfümü hiç alamayıp fırsat ürününde koysun diye bekleyenler var,madem size fazla gelecek neden hala alıyosunuzki,birazda alamayanları düşünseniz,ben aldım benim için farketmez ama alamayan arkadaşlarımız var onlar için fırsat ürünü güzel bir bayan parfümü koyarlarsa daha iyi olur bence...aynen katılıyorum arkadaşım.kullanmıcanız şeyi niye alıp başkalarına engel oluyosunuz ki??he derseniz ben kullanmıcam ama anneme, kardeşime , vs alıyorum o ayrı.ama özellikle sırf almak için almayın milletin hakkınıda yemeyin
Konuyu dağıtmış gibi olmayımda; Fırsat ürünü günü beLLi mi? değişken mi hiç rastlamadım şu fırsat ürününe..Fırsat ürününü alıp pes etmeyi planlıyorum.
ama oynayıp puanı birikip parfüm alamayan arkadaşlarımız var,sizin almanıza bişey demiyorum ama bari fırsat ürününü bu arkadaşlarımızın işine yarayacak şekilde koysunlarda onlarda faydalansın,zaten bu hafta erkek parfümüydü fırsat ürünü...