0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok alamadım ya krem 5. sayfada olduğu için 5. e tıkladım sayfa görüntülenemiyor dedi düştüm yani allah büyük ya yarın alırız olmazsa haftaya. yarınki nöbette beraberiz demekki yarın çok yoğun işlerim var yarın burda olmaya bilirim ama olsun haftaya çalışırız bizzde hemde çift hediyeye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok alamadım ya krem 5. sayfada olduğu için 5. e tıkladım sayfa görüntülenemiyor dedi düştüm yani allah büyük ya yarın alırız olmazsa haftaya. yarınki nöbette beraberiz demekki
yok alamadım ya krem 5. sayfada olduğu için 5. e tıkladım sayfa görüntülenemiyor dedi düştüm yani allah büyük ya yarın alırız olmazsa haftaya.
bende son anda ojeyi aldım gibi sanırım puanım düşmedi ama nasıl oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben pek oynayamıyodum bu oyunu zamanım yoktu. bugun denk geldi bir ruj aldım ama şey yazıyo Durum:bekliyor kazandıkmı şimdi evet kazandın hayırlı olsun
ben pek oynayamıyodum bu oyunu zamanım yoktu. bugun denk geldi bir ruj aldım ama şey yazıyo Durum:bekliyor kazandıkmı şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende son anda ojeyi aldım gibi sanırım puanım düşmedi ama nasıl oluyor puanın düşmediyse olmamıştır:(anasayfanda görünür vermiş olsaydın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinU by Ungaro Fever For Her EDP aldım bende diğerleri bitince kardeşimin dediğini aldım bende onu istiyodum bilgilerimi girdim acele acele gönderdim stok bitmiş
U by Ungaro Fever For Her EDP aldım bende diğerleri bitince kardeşimin dediğini aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende son anda ojeyi aldım gibi sanırım puanım düşmedi ama nasıl oluyor puanın düşmediyse olmamıştır:(anasayfanda görünür vermiş olsaydınhadiya sağlıklık olsun ne yapalım bekleriz birrr günlük hediye stoku böyle geçti yarın tekrar buluşmak üzere arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımla