0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bişii sorcam arkadaşlar puanlar hergün sıfırlanıyo mu yoksa aynen üstüne mi ekleniyo bide ne zamana kdr sürcek?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişii sorcam arkadaşlar puanlar hergün sıfırlanıyo mu yoksa aynen üstüne mi ekleniyo bide ne zamana kdr sürcek?üstüne ekleniyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende şimdi parfüm siparişi verdim 240 binlik olandan mor olanı verdim hiç kullanmadım umarım güzeldirdurum bekliyor diyor güzel güzel bnmde olursa bnde alcam ya 4.bölümde hep zorlanıyorum
bende şimdi parfüm siparişi verdim 240 binlik olandan mor olanı verdim hiç kullanmadım umarım güzeldirdurum bekliyor diyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende şimdi parfüm siparişi verdim 240 binlik olandan mor olanı verdim hiç kullanmadım umarım güzeldirdurum bekliyor diyor güzel güzel bnmde olursa bnde alcam ya 4.bölümde hep zorlanıyorum 4. bölümde bizde takılıyoduk,, artık ilk en üstü sıralı balonları hızlı bir şekilde sonrada aşaya doğru yavaşça bıraktığında o takır takır vuruyo hepsini
8. bölümde taktik var mı ?
spectra lash maskara güzel değil diye duymustum ama bitmiş bile demek ki yalan duyummus