Gönderen Konu: Avon Güzellik Perisi  (Okunma sayısı 730817 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Avon Güzellik Perisi
« Yanıtla #600 : 23 Şubat 2010, 15:20:25 »
 ağlamayan çocuğa meme vermezler arkadaşlar, şikayetlerinizi tam anlamıyla ilgili sayfada belirtin,  stok konusunda baskı yapılınca nasıl birden verdikleri cevap değişmişti,şimdide ürünlerin biran önce konulmasına dair birlik olunmalıki firmada ona göre işlerini hızlandırsın, aynı şekilde sipariş ettiğiniz ürünler içinde geçerli söylediklerim

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #601 : 23 Şubat 2010, 15:22:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ağlamayan çocuğa meme vermezler arkadaşlar, şikayetlerinizi tam anlamıyla ilgili sayfada belirtin,  stok konusunda baskı yapılınca nasıl birden verdikleri cevap değişmişti,şimdide ürünlerin biran önce konulmasına dair birlik olunmalıki firmada ona göre işlerini hızlandırsın, aynı şekilde sipariş ettiğiniz ürünler içinde geçerli söylediklerim
evet ya ben siparişi vereli tam 6 gün oldu hala çıt yok beklemede diyor mesaj attım cevap yok cuma günü attığım mesaja bile cevap vermediler bende bu gun 10 - 15 tane mesaj atıyımda az kendilerine gelsinler.

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #602 : 23 Şubat 2010, 15:23:04 »
boşuna kimse övmesin biliyoruz nede olsa... :D :D :D :D
müşteriye diyor beğenmediğiniz ürünü iade edip paranızı alabilirsiniz müşteri 30tlye çanta almış..çanta katoloğda güzel görünüyor ama güzel deği..müşteri iade ediyor...avon benden almıyor diyorki bu ürünü iade edersen kolin 80 tl altına düşcek...7,5ytl kargo parası ödeyeceksiniz...yada parasını verin çantayı siz alın...böyle çok elimde ürün kaldı..övmeyin ya ne olduğunu biliyoruz...
;D ;D ceyda canımsın sen ya

bak şimdi böyle bişey yok canım benim, ben 7 yıl temsilciliğini yaptım son 5 yıldırda takım öncüsüyüm bu söylediğinin firmayla ilgili aslı yok bunu sana takım öncün mü bu şekilde söyledi

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #603 : 23 Şubat 2010, 15:29:20 »
ya millet hadi facee gidip çöeklim şunlara burda onlarca kişiyiz stokların yenilenmesi için baskı yapalım

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #604 : 23 Şubat 2010, 15:29:49 »
ya ne biçim şey anlamadım ben son yazılan mesajları okudunuzmu bilmem, insanlar gayet rahat stok yenilenmemesinden yada hediyelerin gelmemesinden dolayı, hatta bi tanesi  bedavaya oyun oynayıp hediye kazanıyosunuz daha ne istiyosunuz gibilerinden mesaj yazmış, altlardada yine aynı kişi sipariş verdim gelmedi diye yazmış,
bikere bu oyun bedavamı oynanıyor yani valla benim tt. netle anlaşmam yok her ay çatır çatır ödüyoruz faturayı..
hatta çoğu zaman kota aşımlı ödüyoruz şimdi bu bedava mı oluryor,
ki oyunlar daha çok kota dolduruyor bunu sizler benden daha iyi biliyosunuz...

bayanın cevabı :   hayır indirmediğiniz sürece oyun kotayı etkilemez

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #605 : 23 Şubat 2010, 15:30:34 »
Valla Avon'u hiç sevmem hatta oriflameciyim. :D Ama 3 gün yarım saat ayırarak bir ürün kazanabiliyorsam 3 kuruş 5 kuruş muhabbetine girmem. Sonuçta beğenmeyen oynamaz. Hem şikayet edip hem oynayanları anlamıyorum. :D
bana göre 3 kuruş tamammı?.burda sen fikirlerini yazıyorsan bende yazarım.seninle bir kez daha karşı karşıya gelmek istemiyorum.o yüzden bana sarıp durma oke ?

Çevrimdışı mersin33

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #606 : 23 Şubat 2010, 15:31:12 »
hadi ozaman başlayın ben başladım 3 mesaj attım.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #607 : 23 Şubat 2010, 15:32:01 »
ya ne biçim şey anlamadım ben son yazılan mesajları okudunuzmu bilmem, insanlar gayet rahat stok yenilenmemesinden yada hediyelerin gelmemesinden dolayı, hatta bi tanesi  bedavaya oyun oynayıp hediye kazanıyosunuz daha ne istiyosunuz gibilerinden mesaj yazmış, altlardada yine aynı kişi sipariş verdim gelmedi diye yazmış,
bikere bu oyun bedavamı oynanıyor yani valla benim tt. netle anlaşmam yok her ay çatır çatır ödüyoruz faturayı..
hatta çoğu zaman kota aşımlı ödüyoruz şimdi bu bedava mı oluryor,
ki oyunlar daha çok kota dolduruyor bunu sizler benden daha iyi biliyosunuz...

bayanın cevabı :   hayır indirmediğiniz sürece oyun kotayı etkilemez
arkadaşım olurmu öyle şey ya sen kotalıysan senin nette dolaşman hatta bu forumda dolaşman bile kotanı etkiler.sayfadaki hareket halinde olan herşey kotanı zorlar.dikkaet et bence

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #608 : 23 Şubat 2010, 15:36:05 »
facede de adamları var bunların sürekl savunup milleti yanlış bilgilendiriyolar,aman ne halleri varsa görsünler ya,siparişim bari gelsinde sonra töbe avondan :D

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
« Yanıtla #609 : 23 Şubat 2010, 15:36:18 »
aslında çok büyük bir oyun değil... danette derseniz o çok büyük... o oyunda kotanızdan daha çok gider. ama bu oyunda oyunun bölümünde en fazla 500kb veri vardır hatta o bile yoktur. 12 bölüm desen yuvarlarsak 6mb civarı harcarsın. ve bu 6mb her girdiğinde değil sadece ilk girdiğinde harcarsın daha sonra harcadıkların sadece 2-3kb lık veri gönderimleri veri cevabı vs..vs...