0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok agaa bunlardan bize fayda yok saatımızı kurup yatalım en iyisi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yok agaa bunlardan bize fayda yok saatımızı kurup yatalım en iyisi Herkese iyi gacele aga ben hep erken kalkarım bugün ütü yapayım dedim olanlar oldu.
Saatlerinizi kurun yarın büyük gün Bence yarın yine sabah 7 de güncelleyecekler tetikte olun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSaatlerinizi kurun yarın büyük gün Bence yarın yine sabah 7 de güncelleyecekler tetikte olun pusuya yattım bekliyorum, başka türlü alabileceğimde yok zaten
oh be benim parfümde gelmiş ama adamlar kapıya not bırakıp gitmişler bahanede zili bulamadık yav bas gitsin tüm zillere seslen ordan benim ismimi ben he getir derdim, neyse yarın gidip alırım kargodan artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoh be benim parfümde gelmiş ama adamlar kapıya not bırakıp gitmişler bahanede zili bulamadık yav bas gitsin tüm zillere seslen ordan benim ismimi ben he getir derdim, neyse yarın gidip alırım kargodan artık o kadar gelmiş ya..ona da şükür bence..