0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
engel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.
U by Ungaro Fever For Her EDPTarih: 23.03.2010 14:00Durum: BekliyorDetay680.000haftalardır uğraşıyorum roboformla aldım ama nasıl aldım hala bende şaşkınım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinengel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.bende daha önceden göz kalemi almıştım.şimdi bendede puanın 0 dedi .el kremi alacaktım olmadı engellendim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinengel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.bende daha önceden göz kalemi almıştım.şimdi bendede puanın 0 dedi .el kremi alacaktım olmadı engellendimengellendiğime eminim en azından haftanın ürününde sorun çıkarmasalar bari
engel diye birşey yok bugün cok kişide 0 olmuş puanıben kendi hesabımdan 1tek ungaro aldım950bin puanım var 2. siparişimi veremedimneyimi engellicekler.engel değil bu sitede sorun oldu cok kişide öyle olmuş bugün