0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2. parfümü de beğenmedim yaa geçen hafta kazanmıştım kokusu çok kötü hediye etsene bana ay avonun yüzünden iyice yüzsüz oldum ben yaaa ama parfümüm bitti napim alamıyorum bi haftadır
ben 2. parfümü de beğenmedim yaa geçen hafta kazanmıştım kokusu çok kötü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2. parfümü de beğenmedim yaa geçen hafta kazanmıştım kokusu çok kötü hediye etsene bana ay avonun yüzünden iyice yüzsüz oldum ben yaaa ama parfümüm bitti napim alamıyorum bi haftadır arkadaşıma verdim doğum günüydü çok da beğendi
arkadaşlar parfümden 1 tane de bana ayırın yaw
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2. parfümü de beğenmedim yaa geçen hafta kazanmıştım kokusu çok kötü hediye etsene bana ay avonun yüzünden iyice yüzsüz oldum ben yaaa ama parfümüm bitti napim alamıyorum bi haftadır arkadaşıma verdim doğum günüydü çok da beğendi böhühühü bi ben alamadım şu summerdaninşallah alırsın bugün...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2. parfümü de beğenmedim yaa geçen hafta kazanmıştım kokusu çok kötü hediye etsene bana ay avonun yüzünden iyice yüzsüz oldum ben yaaa ama parfümüm bitti napim alamıyorum bi haftadır arkadaşıma verdim doğum günüydü çok da beğendi böhühühü bi ben alamadım şu summerdan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2. parfümü de beğenmedim yaa geçen hafta kazanmıştım kokusu çok kötü hediye etsene bana ay avonun yüzünden iyice yüzsüz oldum ben yaaa ama parfümüm bitti napim alamıyorum bi haftadır arkadaşıma verdim doğum günüydü çok da beğendi böhühühü bi ben alamadım şu summerdaninşallah alırsın bugün...