0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayımKapıyla ne alakası var yaa Kapıda 20 saniye beklesin sen alabiliyosan al Bence sen kapıyı bahane ediyosun sen aldın mı wishini Sence?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayımKapıyla ne alakası var yaa Kapıda 20 saniye beklesin sen alabiliyosan al Bence sen kapıyı bahane ediyosun sen aldın mı wishini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayımKapıyla ne alakası var yaa Kapıda 20 saniye beklesin sen alabiliyosan al Bence sen kapıyı bahane ediyosun
saat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayım
bende sonbahar yazacagıma sonabahr yazmısım bısı olurmu gelmezse oturup aglarım haaa
scorpi bey lütfen söyleyin hediyeler sayfasının ilk sayfasınımı yenile yapıyorsunuz yoksa mesela wishi detay kısmından tıklayıp yanda wishin resmi gözükecek şekildemi yeni yapıorsunuz nolur söyleyin lütfen taktik değiştircem ona göre
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sonbahar yazacagıma sonabahr yazmısım bısı olurmu gelmezse oturup aglarım haaa sesımı duyan varmıııııııııı:)allah rızası için yardım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinscorpi bey lütfen söyleyin hediyeler sayfasının ilk sayfasınımı yenile yapıyorsunuz yoksa mesela wishi detay kısmından tıklayıp yanda wishin resmi gözükecek şekildemi yeni yapıorsunuz nolur söyleyin lütfen taktik değiştircem ona göre C hiçbiri
ya bunlar bizim ıp numaralarımızı alıyorlar yoksa..geçen gün kendi hesabımdan sipariş vermiştim 2 gündür arkadaşımın hesabından varemiyorum sorun çıkıyor...aynı pcden olduğu içinmi sipariş veremiyoruz yoksa