0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenden pes sıkıldım şu 0 puan işinden,kaç gündür böyle oluyor ya puanlarımızı sorun çıkmadan alan kişilere devredelim ya da avona şikayette bulunup süreyi uzatmasını isteyelim,bu böyle olmayacak.süre uzasada değişen birşey olmazki yine biz alırız siz bakarsınız bence alanlara bi daha vermesin Alanlar almasın demek olmuyor ama alanlara vermezse ona diyecek birşeyim yok İstediğin kadar al sözüm yok ama bizim ağaç yapıyorlar saat 2 de ondan sonra karşı tarafa gitmiyor puan sıfır oluyor,ne bu anlamadım boşu boşuna yapmış olmayalım bu puanları alabilen kişilere vereyim facebook hesabını alsınlar demek istedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenden pes sıkıldım şu 0 puan işinden,kaç gündür böyle oluyor ya puanlarımızı sorun çıkmadan alan kişilere devredelim ya da avona şikayette bulunup süreyi uzatmasını isteyelim,bu böyle olmayacak.süre uzasada değişen birşey olmazki yine biz alırız siz bakarsınız bence alanlara bi daha vermesin Alanlar almasın demek olmuyor ama alanlara vermezse ona diyecek birşeyim yok
benden pes sıkıldım şu 0 puan işinden,kaç gündür böyle oluyor ya puanlarımızı sorun çıkmadan alan kişilere devredelim ya da avona şikayette bulunup süreyi uzatmasını isteyelim,bu böyle olmayacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha cok fazla sorun cıkıyo sıparıs verırken bence sıkayet edelım aynen e-mailden mi yazalım ne dersiniz?face sayfasına sıkayet edelım + maılde atalım herkez bı tane atsa bı seyler yaparlar heraldeben kaç gündür diyorum ama kimse oralı olmuyor, artık kampanyanın bitmesine 1 gün kala yaparsınız şikayetleri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha cok fazla sorun cıkıyo sıparıs verırken bence sıkayet edelım aynen e-mailden mi yazalım ne dersiniz?face sayfasına sıkayet edelım + maılde atalım herkez bı tane atsa bı seyler yaparlar heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyha cok fazla sorun cıkıyo sıparıs verırken bence sıkayet edelım aynen e-mailden mi yazalım ne dersiniz?
yha cok fazla sorun cıkıyo sıparıs verırken bence sıkayet edelım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sikeyet için