0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mukoo' mada ruj siparişini verdim, iyi günlerde kullan canıım
nasıl oluyor formu doldurmak açıklayabilirmisin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl oluyor formu doldurmak açıklayabilirmisinÖnce söyledigim programı indir burdan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin anlarsın zaten nasıl kullanılacagını. Takıldıgın yer olursa sorarsın
bende roboform kullanmaya niyetlendim ama korkudan kullanamadım copy pastele bir saniyede yaptım yine alamadım o çözüm değil bence önemli olan stok verildiği anda sipariş etmek oda şans işi bu arada parfum alan arkadaşları tebrik ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl oluyor formu doldurmak açıklayabilirmisinÖnce söyledigim programı indir burdan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin anlarsın zaten nasıl kullanılacagını. Takıldıgın yer olursa sorarsın copy paste on parmak roboform bunlarla olmuyor hepsini denedim olmadı olmadı mühendislik bilimi bile çaresiz kalıyor parfum almakta sanisede bitiyor çünkü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmukoo' mada ruj siparişini verdim, iyi günlerde kullan canıım ablam hem mukoo adına hem kendi adıma çok teşekkür ederim bende şimdi geçtim nete bide ne göreyim öyle mutlu oldum ki Rabbim senide mutlu etsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende roboform kullanmaya niyetlendim ama korkudan kullanamadım copy pastele bir saniyede yaptım yine alamadım o çözüm değil bence önemli olan stok verildiği anda sipariş etmek oda şans işi bu arada parfum alan arkadaşları tebrik ederim Korkulacak bişey yokki? Stok açıldıgı an Roboform veya benzeri program kullananlar için o parfümleri almak 2 saniye alıyo.Şahsen 2 saniyemi aldı.. Ama sen copy-paste yaparken en az 10 saniyen gidiyo nasıl 1 saniyede copy paste yaptın? Zaman kavramın baya farklı anlasılan Neyse işte o 10 saniyede parfüm falan kalmaz. Ben taktigini vereyim kullanacaklar kullansın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende roboform kullanmaya niyetlendim ama korkudan kullanamadım copy pastele bir saniyede yaptım yine alamadım o çözüm değil bence önemli olan stok verildiği anda sipariş etmek oda şans işi bu arada parfum alan arkadaşları tebrik ederim Korkulacak bişey yokki? Stok açıldıgı an Roboform veya benzeri program kullananlar için o parfümleri almak 2 saniye alıyo.Şahsen 2 saniyemi aldı.. Ama sen copy-paste yaparken en az 10 saniyen gidiyo nasıl 1 saniyede copy paste yaptın? Zaman kavramın baya farklı anlasılan Neyse işte o 10 saniyede parfüm falan kalmaz. Ben taktigini vereyim kullanacaklar kullansın tamam yeteneksizim bunu zaten biliyorum :)roboformla bile alamıyorum zaten pes ettim haftanın ürününü bekliyeceğim Sco ama yinede paylaşımın için saol parfum isteyen arkadaşlar için umarım çözüm olur