0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın evet face hangi bileklik geçenki 50 liralık bile olmayanlardansa göndermesinler kolye diye biliyorum kuzum.İkinci turda ise aralıklarla soracağımız 5 soruya ilk doğru yanıt verenler, Zen Diamond’ın Anneler Günü için özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonundan bir kolye kazanacak! demişler kesin dandik bişidir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın evet face hangi bileklik geçenki 50 liralık bile olmayanlardansa göndermesinler kolye diye biliyorum kuzum.İkinci turda ise aralıklarla soracağımız 5 soruya ilk doğru yanıt verenler, Zen Diamond’ın Anneler Günü için özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonundan bir kolye kazanacak! demişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın evet face hangi bileklik geçenki 50 liralık bile olmayanlardansa göndermesinler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın
zen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın evet face hangi bileklik geçenki 50 liralık bile olmayanlardansa göndermesinler kolye diye biliyorum kuzum.İkinci turda ise aralıklarla soracağımız 5 soruya ilk doğru yanıt verenler, Zen Diamond’ın Anneler Günü için özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonundan bir kolye kazanacak! demişler kesin dandik bişidir umarım değildir
sonsuzluk kolyesi diye bişi gördüm ben verdikleri bileklikle aynı değer bişey ondan olabilir belki..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlensım geldı kullanım suresını bılen varmı lenslerınaylık ya da üç aylıktır.günlükte olabilir.içinde bilgilendirici kağıt falan yok mu?yazıyordur muhakkak yok kgıt baktım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlensım geldı kullanım suresını bılen varmı lenslerınaylık ya da üç aylıktır.günlükte olabilir.içinde bilgilendirici kağıt falan yok mu?yazıyordur muhakkak
lensım geldı kullanım suresını bılen varmı lenslerın
fikri muhim paketi geldi.sepet ve bebek cok tatlı
tebrikler tosbikiim .. bende önce yazdın kazandın bravo benim velet hiç rahat durmuyo ya soruyu bile doğru dürüst okuyamadım