0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim formada gelmiş ahberim yok kardeşim carrefoura giderken kapıda arslamış almış formayı gitmişcarrefourda da bjk futbolcularından gormus formayıda imzalattırıp resim çektirmişne şanssssssssssssss çok kıskandım cok şanslıymış gerçekten de
bizim formada gelmiş ahberim yok kardeşim carrefoura giderken kapıda arslamış almış formayı gitmişcarrefourda da bjk futbolcularından gormus formayıda imzalattırıp resim çektirmişne şanssssssssssssss çok kıskandım cok
ben bır yere adresımı bırakmıyorum enteresan seyler eve gelıyor ne iş yaw...olta takımı geldı eve...aras kargoyu aradım tuttum...kımse telefona bakmadı...olta takımını napcam ben ya
fikrimuhim paket, ecs kozm. seti caldion deo , isimdünyası figürlü havlum, huggies bebek bezi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfikrimuhim paket, ecs kozm. seti caldion deo , isimdünyası figürlü havlum, huggies bebek bezi fikrimühim paket derken hangi paket
dogum kontrolü ile olan içinde bebek bulunan paket geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bır yere adresımı bırakmıyorum enteresan seyler eve gelıyor ne iş yaw...olta takımı geldı eve...aras kargoyu aradım tuttum...kımse telefona bakmadı...olta takımını napcam ben ya ben beklediğim halde gelmedi olta takımı,siz beklemediğiniz halde gelmiş .sanırım karıştırdılar,yada siz unuttunuz.milliyet kardeş facebook saydasından kazanılmıştı bu ürün.tabiiki aynısıysa.