0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muya 1.cilik ödülü çekimle siparişlerim geldi.kendime uzun deri çizmeanneme deri ayakkabısemihe deri ayakkabı2 adet erkek ev terliği kocaman bir koli ile geldi.sevindim gecen günde banvit paketim geldi bahçedeki kediler bayram yaptı eve sokmadım hiç.
kesfisinanın blogundan kazandıgım ve kendi sectigim balım geldi ayyyyyyyy tadına bayıldmmmm forumdan kazandıgım sac kremi geldiiiilaberden hediyem geldiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesfisinanın blogundan kazandıgım ve kendi sectigim balım geldi ayyyyyyyy tadına bayıldmmmm forumdan kazandıgım sac kremi geldiiiilaberden hediyem geldiiiigüle güle kullan kuşum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmuya 1.cilik ödülü çekimle siparişlerim geldi.kendime uzun deri çizmeanneme deri ayakkabısemihe deri ayakkabı2 adet erkek ev terliği kocaman bir koli ile geldi.sevindim gecen günde banvit paketim geldi bahçedeki kediler bayram yaptı eve sokmadım hiç.güle güle kullanınhangi kampanyaydı bu hatırlayamadım