0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ararlarsa açmam bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinararlarsa açmam bende Telefon numarandan adresini bulurlar yine gelirler yandın sen !
Gecen haftada beni aramislardi yok Çarşamba gunü sizin sehre gelecez gelin filan emeklilik sigortası demişti demek ki aegonmus
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen haftada beni aramislardi yok Çarşamba gunü sizin sehre gelecez gelin filan emeklilik sigortası demişti demek ki aegonmus aynen aynen banda çarşamba sizin şehre gelcez gelelim dedi .d vay çakallar adam mı soycaklar bunlar .d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen haftada beni aramislardi yok Çarşamba gunü sizin sehre gelecez gelin filan emeklilik sigortası demişti demek ki aegonmus aynen aynen banda çarşamba sizin şehre gelcez gelelim dedi .d vay çakallar adam mı soycaklar bunlar .dyok yok ..sadece prim usulü çalışan kişiler..bunlara seyyar tüccar da diyebiliriz..misafirperversin eminim ama boş ver uzak dur derim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGecen haftada beni aramislardi yok Çarşamba gunü sizin sehre gelecez gelin filan emeklilik sigortası demişti demek ki aegonmus aynen aynen banda çarşamba sizin şehre gelcez gelelim dedi .d vay çakallar adam mı soycaklar bunlar .dyok yok ..sadece prim usulü çalışan kişiler..bunlara seyyar tüccar da diyebiliriz..misafirperversin eminim ama boş ver uzak dur derim.. hayırda diyemedim adamlar 30lirasını alınca denmiyo .d.d arasın açmam =)