0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsadecedogal dıye bır yerden mesaj gelmıs kargo takıb numarası vermıs ama ben bunu bılmıyorum nehıcbır bılgım yokgrafikit bende anlamamıştımm o gün grafikit geldi bana
sadecedogal dıye bır yerden mesaj gelmıs kargo takıb numarası vermıs ama ben bunu bılmıyorum nehıcbır bılgım yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsadecedogal dıye bır yerden mesaj gelmıs kargo takıb numarası vermıs ama ben bunu bılmıyorum nehıcbır bılgım yokgrafikit bende anlamamıştımm o gün grafikit geldi bana yurtıcı kargo demek oymus hay yarabbımpelın pentın geldımı benımkı gelmedıde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsadecedogal dıye bır yerden mesaj gelmıs kargo takıb numarası vermıs ama ben bunu bılmıyorum nehıcbır bılgım yokgrafikit bende anlamamıştımm o gün grafikit geldi bana yurtıcı kargo demek oymus hay yarabbımpelın pentın geldımı benımkı gelmedıde1 tanesi geldi gökçenın pentisi olan.Pelinin pentisi olan peline gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİŞTE BUUUU süpermiş bu yaaa afiyet olsun ayselcimmm bizi niye seçmediler ama yaaa teşekkür ederim cnm ajans her gecen gün yeni bloglar secip çalıştıgı blog sayısını arttırıyor cnm kampanya bloglarını sürekli takip ediyorlar benimle 3. çalışmaları olacak eti için yeni bloglarda sectiler inşallah aldıkları diğer kampanyalarda senin bloga da konuk olurlar cnm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİŞTE BUUUU süpermiş bu yaaa afiyet olsun ayselcimmm bizi niye seçmediler ama yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİŞTE BUUUU
ya benım de kazandığım pelinin pentisi hala gelemedi