0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
puan+'tan netbook geldi sonunda ama onun dışında gelen giden yok. ne mavi çeki geldi ne de avon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuan+'tan netbook geldi sonunda ama onun dışında gelen giden yok. ne mavi çeki geldi ne de avon Hergün bişey gelecek diye bi olay yok zaten
çizi saateimle çizilerim geldi sirkecide 3.5 lira dendiğinde nerdeyse bırakıyorum iyi ki devam etmişim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçizi saateimle çizilerim geldi sirkecide 3.5 lira dendiğinde nerdeyse bırakıyorum iyi ki devam etmişim çin malı değil Rengin merak etme iyi de ettin devam etmekle..hayırlı uğurlu ayrıca afiyet olsunnn..çayın yanında çok çok iyi gider haniii..
Avon parfumu gelmeyen 5 kişi var yanımda nedenini anlamasamda :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçizi saateimle çizilerim geldi sirkecide 3.5 lira dendiğinde nerdeyse bırakıyorum iyi ki devam etmişim çin malı değil Rengin merak etme iyi de ettin devam etmekle..hayırlı uğurlu ayrıca afiyet olsunnn..çayın yanında çok çok iyi gider haniii.. çok teşekkür ederim evet çayla iyi gider ama ben çaysız götürüyorum bi kaç paket yollayayım mı?