0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 tane elektroworld kuklası, bir kaç tane ruj felan..
dıger kuzenım kazanmıs bu sefer de taftı bır tek ben kaldım kazanamayan gıcık oluyorum yemın ederım...neyse...oxxodan kazandıgım 15 tl ıcın yarın dm atılacak onu beklıyorum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindıger kuzenım kazanmıs bu sefer de taftı bır tek ben kaldım kazanamayan gıcık oluyorum yemın ederım...neyse...oxxodan kazandıgım 15 tl ıcın yarın dm atılacak onu beklıyorum...bende varım tafttan kazanamayan yalnız değilsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindıger kuzenım kazanmıs bu sefer de taftı bır tek ben kaldım kazanamayan gıcık oluyorum yemın ederım...neyse...oxxodan kazandıgım 15 tl ıcın yarın dm atılacak onu beklıyorum...bende varım tafttan kazanamayan yalnız değilsin haaa bır de canım senın kampanyalarından kazanamıyorum:D:D taft konusuna gelınce vallahı mıllet ne oy veıryor bılemıyorum ama ben sabah baslıyorum gece 00:00 a kadar oy verıyorum...ara verdıgım oluyor ama ne bıleyım taft olayını cozmus degılım