0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİphone'um geldiiiiiiiiiii çok mutluyummmmmmmmmmmmm güle güle kullan hangi kargoyla geliyor banada cumaya kadar gelir demişlerdi beklemedeyim halaipodla karıştırdım iphone süpeerr dahada çok güle güle kullan:)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİphone'um geldiiiiiiiiiii çok mutluyummmmmmmmmmmmm güle güle kullan hangi kargoyla geliyor banada cumaya kadar gelir demişlerdi beklemedeyim hala
İphone'um geldiiiiiiiiiii çok mutluyummmmmmmmmmmmm
Çok tşkler.. Arasla geldi benımki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Çok tşkler.. Arasla geldi benımki dayanamadım aras kargoda çalışan arkadaşımı aradım ; sordum..kargonun yolda olduğunu ve yarın sabah 09:00 ' da şubede olacağını söyledi ..hadi bakalım tekrardan sana da sibele de hayırlı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Çok tşkler.. Arasla geldi benımki dayanamadım aras kargoda çalışan arkadaşımı aradım ; sordum..kargonun yolda olduğunu ve yarın sabah 09:00 ' da şubede olacağını söyledi ..hadi bakalım tekrardan sana da sibele de hayırlı olsun ay hepinize hayırlı olsun ben bile heyecanlandım sizi düşünemiyorum. çok güzel hediyeler.
Tebrikler Devrim, Pelin ve Sibel geç oldu ama sonunda kavuştunuz, güle güle kullanın