0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan parfüm kazanmıştım az önce baktım harıbodan 1 kg harıbo kazanmışımm Limangodan da 15 tl hediye çekimle twigy ayakkabı aldım yeni yıl uğurlu gelicek galibaa limangodan nası kazandın hediye çekini?
avondan parfüm kazanmıştım az önce baktım harıbodan 1 kg harıbo kazanmışımm Limangodan da 15 tl hediye çekimle twigy ayakkabı aldım yeni yıl uğurlu gelicek galibaa
bende avon parfüm kazandım.teşekkürler avon avon olmasa yeni bir yıla eli boş girecektim.
pizza huttan yılbaşı eğlencesi dönüşü gidip pizzaları yedik gladelerim gündüz geldi fakat içinde kuponlarda var onları anlamadım nasıl kullanıyor bilen varmı onlarla yine kendime glade getirebilirmiyim acep aynı adrese
aysel sen ne istemiştin pratik hediyede yastık mı puzzle mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpratik hediyeden resimli puzzle geldihem kargo ödettdiler hem çok net değil baskıları avon kazanmışımpizza hut kazanmışımözsüt 2 kişilik kahva ekokteyli kazanmışımmmyeni yıla güzel girdimmmne demek pratik hediye kargo ödetti valla ben bilgileri verirken kargo size ait diycem ne bu yaa iyi alıştı bu firmalar bize kargo ödetmeye hem okadar uğraşıyoruz insanlara katılsınlar kampanyalarına diye hemde kargo ödüyoruz ne ala
pratik hediyeden resimli puzzle geldihem kargo ödettdiler hem çok net değil baskıları avon kazanmışımpizza hut kazanmışımözsüt 2 kişilik kahva ekokteyli kazanmışımmmyeni yıla güzel girdimmm