nıvealar hangi kargoyla geliyor birde çok soru sordum ama hangi ürünler var acaba çok merak ediyorum da 
Numuneler şöyle:
Aqua Sensation/ 1 Gündüz kremi,1 göz kremi,1 canlandırıcı temizleme jeli
1 Harmony Time Duş jeli
1 Silver Protect After Shave Losyon
Sos serisinden 2 ürün numunesi
Sırasıyla;
1.5 , 1 , 1.5 ml
8 ml
2.5 ml
2 ml ve 5 ml
tebrikler

valla bana da glade numuneleri gelmiş bir de veet ten kazandım
Söylemesi ayıptır Apple Macbook kazandım 
kazanan var kazanamayan var böyle ulu orta söylemeyin

şaka bir yana tebrik ederim güle güle kullanın
az önce kazandığım çikolata ve yastık geldi. çikolatalar için kargo ücreti ödemedim. yastık için 10 tl istediler. bende açtım poşeti. yastık kirli ve 10 tl etmeyecek gibiydi iade ettim. çikolatalar küçük kutuda ama gayet güzel paketlenmiş:D tadına henüz bakmadım ama süper görünüyolar:D
yastıgı nerden kazanmstnz ?
bloglardan birinden.. blog sahibi arkadaştan özür dilerim ama. yastık 10 tl etmeyecek gibiydi. bende iade ettim. firmaya iade ettiğimi düşünüyordum. meğerse blog sahibine geri gidecekmiş. blog sahibi arayınca öğrendim. üzüldüm tabi:(
dartyden mp3üm geldi
çiziden dijital çerçeve kazandım:)
çizide baya tanıdık isim var kutlarım hepsini
arkadaşlar sizlerin adına sevindim,lakin birşey soracağım neredeyse kampanyaların tümüne bende katıldım ama hiç birşey kazanamadım,siz maildenmi öğreniyorsunuz kazandığınızı hani biri bilemi tutmaz onu anlayamadım.daha önceki senlerde kampanyalarda hep kazanırdım,şansımmı yok ya,off...
arkadaşlar sizlerin adına sevindim,lakin birşey soracağım neredeyse kampanyaların tümüne bende katıldım ama hiç birşey kazanamadım,siz maildenmi öğreniyorsunuz kazandığınızı hani biri bilemi tutmaz onu anlayamadım.daha önceki senlerde kampanyalarda hep kazanırdım,şansımmı yok ya,off...
adı üstünde Kampanyacı dediğin sürekli takip eder ve unutkanlığı varsa da bir word dosyasına katılımlarını kayıt altına alır..Herkes kazanabilir bu konuda şansız olduğunu düşünmüyorum sadece kampanyacı olmanın gerekliliğini yerine getirip biraz daha gayret etmelisin..