0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol papatya cgm belkı sanada gelıler ups ıle geldı banaevde yokm ya bu ups nin subesi nerde acaba hangi şubesini soruyorsun papatya sana en yakın aydınlıkevler ups olabilir 444 00 33 telefonu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol papatya cgm belkı sanada gelıler ups ıle geldı banaevde yokm ya bu ups nin subesi nerde acaba
saol papatya cgm belkı sanada gelıler ups ıle geldı bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@Esmanur istanbuldayım yurtiçi kargo getirdi.sanırım diğer dağıtımla artık çalışmıyorlar kimseye ulaştırmıyolardı çünkü pelincim çok güzeller banada gelcek yalnız bu diğerleri geldimi peki sana nesfit ve vazelin bana onlarda gelmedide bende istanbuldayım
@Esmanur istanbuldayım yurtiçi kargo getirdi.sanırım diğer dağıtımla artık çalışmıyorlar kimseye ulaştırmıyolardı çünkü
avondan parfüm kazanmıştım az önce baktım harıbodan 1 kg harıbo kazanmışımm Limangodan da 15 tl hediye çekimle twigy ayakkabı aldım yeni yıl uğurlu gelicek galibaa