0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindewrim sen güzel şeyler söylüyo gibi gözüküp laf sokmadıından emin misin ben emin olamadım daa kül kedisi sendeki de ne şansmış arkadaşım bardağın kırık gelmiş neyse ya haydi kaynatalımdan kazanırsın bitanda tabi o robotla konuşmayı göze alıyosan Dedimki sen ne geveze birşeysin böyleHadi ya bodrumda bir evde mutfak robotumu olayım dedisenlemi uğraşcam hadi de get dedim düşündü düşündü sen bardak almaya gelmedinmi dedi
dewrim sen güzel şeyler söylüyo gibi gözüküp laf sokmadıından emin misin ben emin olamadım daa kül kedisi sendeki de ne şansmış arkadaşım bardağın kırık gelmiş neyse ya haydi kaynatalımdan kazanırsın bitanda tabi o robotla konuşmayı göze alıyosan
Aras kargodan mesaj gelmiş gönderi varmış ne olabilir bu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAras kargodan mesaj gelmiş gönderi varmış ne olabilir bu?logitech kamera
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAras kargodan mesaj gelmiş gönderi varmış ne olabilir bu?logitech kamera Ne güzel işte daha ne olsun
Sadece banamı geldi şimdi bu mesaj?