0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gubi market (güvendik marketten )kazanmıştım.ben erzuruma gidemediğimden hediyemi kargo ile göndeermişler .çok mutlu oldum unutmadıkları için.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingubi market (güvendik marketten )kazanmıştım.ben erzuruma gidemediğimden hediyemi kargo ile göndeermişler .çok mutlu oldum unutmadıkları için.canım bana da gelecekti.. hangi kargo ile göndermişler acaba?Güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingubi market (güvendik marketten )kazanmıştım.ben erzuruma gidemediğimden hediyemi kargo ile göndeermişler .çok mutlu oldum unutmadıkları için.canım bana da gelecekti.. hangi kargo ile göndermişler acaba?Güle güle kullan mng kargo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingubi market (güvendik marketten )kazanmıştım.ben erzuruma gidemediğimden hediyemi kargo ile göndeermişler .çok mutlu oldum unutmadıkları için.hayırlı olsun canım neler göndermişler merak ettim , bir de sana kargo ile göndericez diye mail atmışlarmıydı yoksa doğrudan gönderdiler mi ? çünkü benim mailime dönüş yapmadılar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingubi market (güvendik marketten )kazanmıştım.ben erzuruma gidemediğimden hediyemi kargo ile göndeermişler .çok mutlu oldum unutmadıkları için.hayırlı olsun canım neler göndermişler merak ettim , bir de sana kargo ile göndericez diye mail atmışlarmıydı yoksa doğrudan gönderdiler mi ? çünkü benim mailime dönüş yapmadılar..hayır cevap yazmadıkları için ben hiç beklemiyordum.