0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok tesekkur ettım guzelım...Allah ızın verdıkce daha ıyı seyler yapmak ısterım...en cok ıstedıgım obua calmak mesela bakalım deneyecegım zamanı gelınce:)) vallahı mınık seyler kazanıyorum ben oyle buyuk seyler hıc kazanmadım...hanı boyut olarak spreylerın buyuklugunu saymaksak eger
kardelen2220 ; bu tavsiyeni denemek çok isterim..Dert değil dünya başıma unutursun kötü olan her şeyi zamanla..Acıtsa da öldürmez yeni yaşlarında..İvet tebrik kartı yapayım süslü püslü her kazanmana birer tane yollayayım ben..Tebrikler..İvet o reklamdı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardelen2220 ; bu tavsiyeni denemek çok isterim..Dert değil dünya başıma unutursun kötü olan her şeyi zamanla..Acıtsa da öldürmez yeni yaşlarında..İvet tebrik kartı yapayım süslü püslü her kazanmana birer tane yollayayım ben..Tebrikler..İvet o reklamdı... her zaman delı olmak ıyıdır...gordunmu hıc basarılı normal bırını eınsteına bıle gerızekalı demısler ama adam atomu parcalamıs...ha bır de okuldan atılmıstı sabun kazandım cıf kazandım...ama caldıon kazanamadım...bır suru kubra var ama benım olan Kubra dan yok puuuuu kazananlara sonsuz tebrıkler
daha kısa alıntılar yapalım lütfen 2 mesajla bütün sayfa dolmasın