0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bravo'dan Manikür seti geldi.Bravo beni hayal kırıklığına uğrattı...o kadar dondurmayı boşa yedim....
tebrikler ne zaman kazanmıştınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBravo'dan Manikür seti geldi.Bravo beni hayal kırıklığına uğrattı...o kadar dondurmayı boşa yedim.... çokmu kötü bende manikür seti kazanmayı istemiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAngel's Friends karakterlerinden birini kazanmışım aradılar 533'lü numaradan mı arandın canım? annemi aramıslar, anlamamıs ne oldugunu evet canım 533lü bir noydu bende başta anlamadım kız biraz sessiz konuşuyordu oh sonunda öğrendim meraktan olmüstüm...annem aradı, soruyu doğru cevaplamıssınız hediye kazandınız dediler dedi anne nereden diyorum anlamadım ki dedi..sağol canım yaa, merakımı giderdin...bugun ne güzel bir gün masallah glade geldi, avon adresimi aldı, haribo kazandım, nivea 1 adet kazandım ve Angels Friends
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAngel's Friends karakterlerinden birini kazanmışım aradılar 533'lü numaradan mı arandın canım? annemi aramıslar, anlamamıs ne oldugunu evet canım 533lü bir noydu bende başta anlamadım kız biraz sessiz konuşuyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAngel's Friends karakterlerinden birini kazanmışım aradılar 533'lü numaradan mı arandın canım? annemi aramıslar, anlamamıs ne oldugunu
Angel's Friends karakterlerinden birini kazanmışım aradılar
geldi yastığımmmmmmm