0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tivibu dan sihirli kupam geldi ben daha önce eşime hediye yaptırmıştım bu kupadan çok hoş bişey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintivibu dan sihirli kupam geldi ben daha önce eşime hediye yaptırmıştım bu kupadan çok hoş bişey bende yaptırmıştım ama üzernde kendi resimlerimiz vardı . bunda bizden resim istemediler ne resmi koymuslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintivibu dan sihirli kupam geldi ben daha önce eşime hediye yaptırmıştım bu kupadan çok hoş bişey bende yaptırmıştım ama üzernde özel resimlerimiz vardı . bunda bizden resim istemediler ne resmi koymuslar caroline ların
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintivibu dan sihirli kupam geldi ben daha önce eşime hediye yaptırmıştım bu kupadan çok hoş bişey bende yaptırmıştım ama üzernde özel resimlerimiz vardı . bunda bizden resim istemediler ne resmi koymuslar
benim kupa geleli 1 hafta oldu ya unutmuşum size söylemeyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kupa geleli 1 hafta oldu ya unutmuşum size söylemeyi sen bana mailide söylemedin. küstüm sana kendim son gun kala gordum