0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbausch lombsdan 2 adet lens kazanmışım hangi renk alsam düşünüyorum gri süper bencede gri mi gri lens mi var renksiz gibi bisey,şöyle renkli birşeyler düşünüyorum mavi,sarı,lacivert,yeşil olabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbausch lombsdan 2 adet lens kazanmışım hangi renk alsam düşünüyorum gri süper bencede
bausch lombsdan 2 adet lens kazanmışım hangi renk alsam düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbausch lombsdan 2 adet lens kazanmışım hangi renk alsam düşünüyorum gri süper bencede gri mi gri lens mi var renksiz gibi bisey,şöyle renkli birşeyler düşünüyorum mavi,sarı,lacivert,yeşil olabilir gri de yeşil gibi duruyor hemde doğal ben kullandım daha önce süperdi ama zamanı geçti yıprandı şimdi kullanmıyorum kahverengi gözlüyseniz gerçekten gri mükemmel
@simge87 kendi kendine yazmssn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintopum geldi güle güle kullan o zaman
topum geldi