0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da bravodan banyo seti ve manikür seti geldi. daha önce gelen 2 spa setinden sora bunları çok begendim walla tebrik ederim hem de ne kadar çok..benimkiler de yolda..ablamın çeyizine şutlarım artık..Zamandan 2. kitabım geldi..Gül Kokulu Ezvac-ı Tahirat ..
bana da bravodan banyo seti ve manikür seti geldi. daha önce gelen 2 spa setinden sora bunları çok begendim walla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da bravodan banyo seti ve manikür seti geldi. daha önce gelen 2 spa setinden sora bunları çok begendim walla tebrik ederim hem de ne kadar çok..benimkiler de yolda..ablamın çeyizine şutlarım artık..Zamandan 2. kitabım geldi..Gül Kokulu Ezvac-ı Tahirat .. dewrim sen benle dalga mı geçtin şimdiikk hıhh..
denemek bedavadan sivilce bakım bişeysi kazanmışım brawodan manikür seti pek hoşlaşmadımliptondan bardak geldi kırılmış ama daikinden flash gelmedi daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenemek bedavadan sivilce bakım bişeysi kazanmışım brawodan manikür seti pek hoşlaşmadımliptondan bardak geldi kırılmış ama daikinden flash gelmedi dahabardak için üzüldüm ya..://hediyelerini önemsenen günlere sakla..kutlarım..
dewrim sen güzel şeyler söylüyo gibi gözüküp laf sokmadıından emin misin ben emin olamadım daa kül kedisi sendeki de ne şansmış arkadaşım bardağın kırık gelmiş neyse ya haydi kaynatalımdan kazanırsın bitanda tabi o robotla konuşmayı göze alıyosan