0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veet hangi kargoyla geldi? mng kargodan mesaj geldi. o mu acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinveet hangi kargoyla geldi? mng kargodan mesaj geldi. o mu acaba?ewt mesaj geldi sabah. mng getirdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinağda paketi geldi mng kargo ilesize mi geldi adaş,güle güle kullanın diycem de olmaz herhalde
ağda paketi geldi mng kargo ile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlipton dan kazandığım çay geldi ama eşim adına olan gelmedi oysa onu daha önce kazanmıştım.. benim çayımda gelmedi bekliyorum hala,acaba aynı adrese bitanemi yolluyolar kimseye daha 2 tane gitmedi galiba..banane gönderrsinler..oyle bi şart yoktuki:)bencede göndersinler evet öyle bir şart yoktu ayrıca göndermiyceklerse adresleri yazıp göndermiştik o zaman kazanlarda açıklamasalardı benimki tahmindi inşlh gönderirlr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlipton dan kazandığım çay geldi ama eşim adına olan gelmedi oysa onu daha önce kazanmıştım.. benim çayımda gelmedi bekliyorum hala,acaba aynı adrese bitanemi yolluyolar kimseye daha 2 tane gitmedi galiba..banane gönderrsinler..oyle bi şart yoktuki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlipton dan kazandığım çay geldi ama eşim adına olan gelmedi oysa onu daha önce kazanmıştım.. benim çayımda gelmedi bekliyorum hala,acaba aynı adrese bitanemi yolluyolar kimseye daha 2 tane gitmedi galiba..
lipton dan kazandığım çay geldi ama eşim adına olan gelmedi oysa onu daha önce kazanmıştım..