0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saniyeler öncesinde ; --->ArkoMen A Milli Takım Forması ..--->Limango 50 TL Hediye Çeki ... herkesi tebrik ederim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler öncesinde ; --->ArkoMen A Milli Takım Forması ..--->Limango 50 TL Hediye Çeki ... herkesi tebrik ederim.. Tebrikler,Limangoyu nasıl kazandınız?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler öncesinde ; --->ArkoMen A Milli Takım Forması ..--->Limango 50 TL Hediye Çeki ... herkesi tebrik ederim.. Tebrikler,Limangoyu nasıl kazandınız?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler öncesinde ; --->ArkoMen A Milli Takım Forması ..--->Limango 50 TL Hediye Çeki ... herkesi tebrik ederim.. Tebrikler,Limangoyu nasıl kazandınız?şimdi anlatacağım ama biliyorum şaşkın şaşkın bakacaksınız.. ÖZetle ; Barbour bot almıştım..Ne yazık ki tedarikçi firmadan dolayı sorun yaşanmış ve iptal edilmiş..Bende üzüntümü belirtmiştim düne kadar..İşte gelen e-mailde satış sonra mağduriyetinizi gidermek adına bir sürpriz düşündük ve iptal edilen ürün tutarı hesabınıza çek olarak tanımladık..Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler demişler..Limangoyu bu yüzden seviyorum..Şaşırtmaya devam ediyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler öncesinde ; --->ArkoMen A Milli Takım Forması ..--->Limango 50 TL Hediye Çeki ... herkesi tebrik ederim.. Tebrikler,Limangoyu nasıl kazandınız?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyeler öncesinde ; --->ArkoMen A Milli Takım Forması ..--->Limango 50 TL Hediye Çeki ... herkesi tebrik ederim.. Tebrikler,Limangoyu nasıl kazandınız?şimdi anlatacağım ama biliyorum şaşkın şaşkın bakacaksınız.. ÖZetle ; Barbour bot almıştım..Ne yazık ki tedarikçi firmadan dolayı sorun yaşanmış ve iptal edilmiş..Bende üzüntümü belirtmiştim düne kadar..İşte gelen e-mailde satış sonra mağduriyetinizi gidermek adına bir sürpriz düşündük ve iptal edilen ürün tutarı hesabınıza çek olarak tanımladık..Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler demişler..Limangoyu bu yüzden seviyorum..Şaşırtmaya devam ediyor.. anlaşılmıştır üzüldüm bi yandan tedarikte sorun olduğuna.ben de canvas almıştım ya barbourdan, benimki geldi çok şükür, severek almıştım zira, gelmese üzülürdüm.güle güle harca çekini kadınlar olarak farkında mısın ikinciye arkodan kazanmana tepki vermiyoruz ama alışveriş çekini duyunca kendimizden geçiyoruz
aynısı banada oldu barbour bot yüzünden bizede 40 tl hediye çeki verdilerama 40 tlye bot gitti o ayrı