0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maviden badydogadan çay geldi
bu aralar hiçbir şey canım sağolsun.herkes gelen hediyelerini güle güle kullansın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu aralar hiçbir şey canım sağolsun.herkes gelen hediyelerini güle güle kullansın aynen katılmıyomda bişeye kaçırıyorum hep
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu aralar hiçbir şey canım sağolsun.herkes gelen hediyelerini güle güle kullansın aynen katılmıyomda bişeye kaçırıyorum hep di mi ya hep kaçıyo ,sonra adım yok diye hayıflan durrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu aralar hiçbir şey canım sağolsun.herkes gelen hediyelerini güle güle kullansın aynen katılmıyomda bişeye kaçırıyorum hep di mi ya hep kaçıyo ,sonra adım yok diye hayıflan durrr aynen. bir de heyecanlı heyecanlı hep adımı arıyorum ben bide unutuyorum katılıp katılmadığımı
taft kazandım sonunda bide semanın bloğundan biberon diş kaşıyıcı ve emzik ttucu bebeğime çok sevindim bebeğim için bişeyler kazanmak herşeyden çok mutlu ediyor beni