0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabahın bi körü ülker paketim geldi. ülker paketleri gelmeye başlamış yani. benimkide bugün yarın gelir ozaman ne var içinde paketin fıstıklı cikolatabitter cikolatasütlü "CaramioHobbyÜlker çikolatalı gofretÇokanatsütlü cikolata ( kırmızı kutuda kalıp kalıp olan) MetroAlbeniRodeoBiskrem ikramkakaolu fındıklı hanımellerbide tuzlu cubuk krakerbu kadar. kucuk bi kutunun icine nası sığdrmışlar anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabahın bi körü ülker paketim geldi. ülker paketleri gelmeye başlamış yani. benimkide bugün yarın gelir ozaman ne var içinde paketin
sabahın bi körü ülker paketim geldi.
İyi ki ben kazanamamışım. Formumu koruyorum da.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabahın bi körü ülker paketim geldi. ülker paketleri gelmeye başlamış yani. benimkide bugün yarın gelir ozaman ne var içinde paketin fıstıklı cikolatabitter cikolatasütlü "CaramioHobbyÜlker çikolatalı gofretÇokanatsütlü cikolata ( kırmızı kutuda kalıp kalıp olan) MetroAlbeniRodeoBiskrem ikramkakaolu fındıklı hanımellerbide tuzlu cubuk krakerbu kadar. kucuk bi kutunun icine nası sığdrmışlar anlamadım Owww Harika
ay bi an önce gelsede yesem çikolataları