0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindremalı kremalı hayattan rondo bakım seti geldit-shirt ün arkasında ümit besen kazanamayanların arkasındadır gibi birşey yazmış çok güldüm bu şarkı sözü ile ilgili olan içindi sanırım omuz devam ediyor di mi?
dremalı kremalı hayattan rondo bakım seti geldit-shirt ün arkasında ümit besen kazanamayanların arkasındadır gibi birşey yazmış çok güldüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindremalı kremalı hayattan rondo bakım seti geldit-shirt ün arkasında ümit besen kazanamayanların arkasındadır gibi birşey yazmış çok güldüm bu şarkı sözü ile ilgili olan içindi sanırım omuz devam ediyor di mi?evet şarkı sözü yarışmasındandıomuz devam ediyor olmalı, emin değilim sen bi bak istersen
dilemmanın blogundan kazandıgım bokomayı beklıyordum ama bana çim adam gelmiş.çim adamıda çok merak ediyor ve istiyordum inş.bile bile yollamıslardır.
benm cim adamımın sacları cıkmıo yaaaaaaaaa
gönlümün penceresinen kzndığım kastamonu çiftliğinden helva ve köy tarhanasıbide bohçam.com dan katolog geldi.