0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHİSAR ALTIN KALPLİ ÇİKOLATA talihlilerinden çikolataları eline ulaşan var mı facebook adreslerinde hep fırsat bu fırsat sitesinin gönderileri oluyor ya evet cnm hala yok ben kaç kere mail attım kazananın adresinide vermiştim yok yok yollamadılar cvp bile vermiyolarr
HİSAR ALTIN KALPLİ ÇİKOLATA talihlilerinden çikolataları eline ulaşan var mı facebook adreslerinde hep fırsat bu fırsat sitesinin gönderileri oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHİSAR ALTIN KALPLİ ÇİKOLATA talihlilerinden çikolataları eline ulaşan var mı facebook adreslerinde hep fırsat bu fırsat sitesinin gönderileri oluyor ya evet cnm hala yok ben kaç kere mail attım kazananın adresinide vermiştim yok yok yollamadılar cvp bile vermiyolarrbende cevap alamıyorum bu siteden blog kazananların adresini yazdım kaz kez cevap gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHİSAR ALTIN KALPLİ ÇİKOLATA talihlilerinden çikolataları eline ulaşan var mı facebook adreslerinde hep fırsat bu fırsat sitesinin gönderileri oluyor ya evet cnm hala yok ben kaç kere mail attım kazananın adresinide vermiştim yok yok yollamadılar cvp bile vermiyolarrLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHİSAR ALTIN KALPLİ ÇİKOLATA talihlilerinden çikolataları eline ulaşan var mı facebook adreslerinde hep fırsat bu fırsat sitesinin gönderileri oluyor ya evet cnm hala yok ben kaç kere mail attım kazananın adresinide vermiştim yok yok yollamadılar cvp bile vermiyolarrbende cevap alamıyorum bu siteden blog kazananların adresini yazdım kaz kez cevap gelmedi inanmıyorum ya kargoyu bile karşılamayacaklardı söz verdkleri ürünü de göndermeyip milleti kandırıp kar mı edecekler acaba zaten bir gariplik sezdim. kampanya zamanı beni ekleyen aynı adlı sayfa saçma sapan reklam gönderileri yapıyor.ya çok sinirlendim, ya firmayı arayacağım ya da sivas caddesindeymiş gidebilsem kapısına dayanmak istiyorum o derece yani bu ne ya
Arkadaslar hisar cikolata 27 Aralikta gonderimlere baslicakmis. Bir yerden aklimda kalmis AMA nerden duydum bilmiyorumsanki cicikan arkadasimiz oyle bir haber vermisti. diye hatirliyorum. Yine de yanlisim olmasin. Biraz daha bekliyelim bence bakalim 27 sinde gondereceklermi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar hisar cikolata 27 Aralikta gonderimlere baslicakmis. Bir yerden aklimda kalmis AMA nerden duydum bilmiyorumsanki cicikan arkadasimiz oyle bir haber vermisti. diye hatirliyorum. Yine de yanlisim olmasin. Biraz daha bekliyelim bence bakalim 27 sinde gondereceklermi Hadi inşallah, okul öncesi de yollasa kitapları keşke Teşekkürler bilgilendirdiğin için
else silver de yollamadı hala benim hediyemi..bu siteden kazandığı hediyesi eline ulaşan var mı?