Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 1086408 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #8820 : 05 Nisan 2011, 14:12:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kurye sorununu bende 9,99 nedir ki'den narpostla yaşıyorum. Kargomla ilgili en son dedikleri evde yoksunuz falan da değil evden taşınmışsınız oldu. Gelmesi için uğraşıyorum bakalım gelecek mi.

bend eyaşadım sorunu nihayet az önce getirtebildim tekrar. telefonda kesin konuşun o zaman işe yarıyor.
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8821 : 05 Nisan 2011, 14:31:12 »
okkalı bi' doğalgaz faturası geldi başka gelen giden yok :D :D :D
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8822 : 05 Nisan 2011, 14:50:30 »
bende kurye neti aadım diyolarki evde yokmuşssunuz şaka gibi ben 1aydır evden dışarı çıkmıyorum çok sert ko uştum 1haftaya gelir dediler  :'(
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8823 : 05 Nisan 2011, 14:53:03 »
bende kurye neti aadım diyolarki evde yokmuşssunuz şaka gibi ben 1aydır evden dışarı çıkmıyorum çok sert ko uştum 1haftaya gelir dediler  :'(
    arayıp tekrar istetin,bence bilerek yapıyorlar.kendilerine kalsın diye.geldik evde yoksunuz demişler çoğu kişiye.madem geldin,neden ihbar kağıdı bırakmıyorsun.nerden bilicez gelindiğini dimi yani..tele kurye benide baya bi sinir etti.en sonunda aramalarım sonucu dün geldi.
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8824 : 05 Nisan 2011, 14:55:45 »
    arayıp tekrar istetin,bence bilerek yapıyorlar.kendilerine kalsın diye.geldik evde yoksunuz demişler çoğu kişiye.madem geldin,neden ihbar kağıdı bırakmıyorsun.nerden bilicez gelindiğini dimi yani..tele kurye benide baya bi sinir etti.en sonunda aramalarım sonucu dün geldi.

Ben de dün aradım, bugün için bırakacaklarını söylediler, hala gelen yok.
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8825 : 05 Nisan 2011, 14:58:41 »
beklemeye devam :)
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8826 : 05 Nisan 2011, 15:08:44 »

bendede adresım 134/5  guya  1345  yazıyormus oyuzden kurye bulamamıs apt adıda verdıgım halde bulamamıs bende gıttım aldım

destek olana destek olurum

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #8827 : 05 Nisan 2011, 15:20:41 »
benimde 3 tane olay kremim gelip geri gitmiş ben evde yokken dedim ne diye aramıyosunuz yada kağıt bırakmıyosunuz ben nerden bileyim gelen olduğunu adam diyoki ohoo biz aramaya kalksak faturamı dayanır hangi birini arayalım kargocular arıyo ama dedim onlar napsın bide aramıyosunuz bari kağıt yapıştırın kapıya dedim bizde kağıt yapıştırmakta yok evdeyse veririz değilse geri götürürüz diyo deli etti beni

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8828 : 05 Nisan 2011, 15:25:17 »
ben zaten bu tele kuryenin iş anlayışını hiiiiççç anlayamadım.sanki karşı taraf işini yaptırırken bedava yaptırıyor,ne sorumsuzluk bu.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #8829 : 05 Nisan 2011, 15:52:22 »
Benimde ateş ölçer Oley krem gelmedi Tele kuryeyi aradım  kapı numarası yannış yazmışlar tekrar gördericegiz  pazertesi dediler gelmedi birde içeriğini soruyorlar artı telefon vermiyorlar ilde veya bölge telefonları   Denedimbiliyoruma şikayet edin orda iletişimde şikayet var yazın