0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde mızıkam geldi arkadaşlar5 sene bır grupta mızıka caldım ben sonra baska enstruman oldu ama mızıka cok guzel..................maggıyı nerden kazandınız merak ettım...sımdı bakıyorum ıkı sabuncuk daha kazanmısım :D sabunlar ve cıkolatalar benı sevıyorlar yaa müzikle de iç içeyiz bakıyorum da...Bana da mızıka geldi..İsterdim senin de kazanmanı..bende elektro gitar çalıyorum... Maggi facebook sayfasından yemek yapıp resmini yollayanlara hediye paketi yolluyordu..Konusu da vardı forumda...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde mızıkam geldi arkadaşlar5 sene bır grupta mızıka caldım ben sonra baska enstruman oldu ama mızıka cok guzel..................maggıyı nerden kazandınız merak ettım...sımdı bakıyorum ıkı sabuncuk daha kazanmısım :D sabunlar ve cıkolatalar benı sevıyorlar
benimde mızıkam geldi arkadaşlar
adıma özel kalem kazandım,electroworld'den eko bebek kazandım,ECI'den setler kazandım,Bebak'dan Acı badem sütleri kazandım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde mızıkam geldi arkadaşlar5 sene bır grupta mızıka caldım ben sonra baska enstruman oldu ama mızıka cok guzel..................maggıyı nerden kazandınız merak ettım...sımdı bakıyorum ıkı sabuncuk daha kazanmısım :D sabunlar ve cıkolatalar benı sevıyorlar yaa müzikle de iç içeyiz bakıyorum da...Bana da mızıka geldi..İsterdim senin de kazanmanı..bende elektro gitar çalıyorum... Maggi facebook sayfasından yemek yapıp resmini yollayanlara hediye paketi yolluyordu..Konusu da vardı forumda... eneeee:)) ben grupta solıstlık de yaptım...turk sanat muzıgıydı ama...sonra grubumdakıler malesef Istanbul'a gıttıler...mızıkayı babam ogrettı sonra devamı geldı tef caldım...çalpara caldım...ıyı davul calarım komık gelcek herkese grupta 2-3 sene caldım ama sımdılerde malesef vakıt yok devam edecegım ınsallahduru sabun kazanmısım duruuuu duruuuu...neydı bunun reklamı maggıye bakcam bende ıstıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde mızıkam geldi arkadaşlar5 sene bır grupta mızıka caldım ben sonra baska enstruman oldu ama mızıka cok guzel..................maggıyı nerden kazandınız merak ettım...sımdı bakıyorum ıkı sabuncuk daha kazanmısım :D sabunlar ve cıkolatalar benı sevıyorlar yaa müzikle de iç içeyiz bakıyorum da...Bana da mızıka geldi..İsterdim senin de kazanmanı..bende elektro gitar çalıyorum... Maggi facebook sayfasından yemek yapıp resmini yollayanlara hediye paketi yolluyordu..Konusu da vardı forumda... eneeee:)) ben grupta solıstlık de yaptım...turk sanat muzıgıydı ama...sonra grubumdakıler malesef Istanbul'a gıttıler...mızıkayı babam ogrettı sonra devamı geldı tef caldım...çalpara caldım...ıyı davul calarım komık gelcek herkese grupta 2-3 sene caldım ama sımdılerde malesef vakıt yok devam edecegım ınsallahduru sabun kazanmısım duruuuu duruuuu...neydı bunun reklamı maggıye bakcam bende ıstıyorumwayy sende neler neler varmış..tebrik ederim müzik dünyanı bu denli geniş tuttuğun için..Türk Sanat Müziği benim en sevdiğim alandır..Bu da yorumlarımı güçlü kılıyor..Bravo.. Bir çığır gibi büyümeye başladın..Doğru yoldasın..Maggi kaçırma derim...