0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banvit kazanmışım sütaşta kazanmışım ama gelmedi daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri maskothepsimemleketten hediye paketinivea paketleri bugün kargo kabul günüm oh oh kargon bol olsun cnmbana da bi nivea daha geldi bende banvit kazanmışım taft köpük geldi adım listede yokken şaşırdım ayselcim dediğin tuttu vallahi bugün bol kargolu bir gün yaşıyorum süper cnmm oylayarak kazanmışsınıd taftı tebrklerrrr kuşumteşekkürler canımmm oylayanlar arasındada ismim yok ondan şaşırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri maskothepsimemleketten hediye paketinivea paketleri bugün kargo kabul günüm oh oh kargon bol olsun cnmbana da bi nivea daha geldi bende banvit kazanmışım taft köpük geldi adım listede yokken şaşırdım ayselcim dediğin tuttu vallahi bugün bol kargolu bir gün yaşıyorum süper cnmm oylayarak kazanmışsınıd taftı tebrklerrrr kuşum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri maskothepsimemleketten hediye paketinivea paketleri bugün kargo kabul günüm oh oh kargon bol olsun cnmbana da bi nivea daha geldi bende banvit kazanmışım taft köpük geldi adım listede yokken şaşırdım ayselcim dediğin tuttu vallahi bugün bol kargolu bir gün yaşıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri maskothepsimemleketten hediye paketinivea paketleri bugün kargo kabul günüm oh oh kargon bol olsun cnmbana da bi nivea daha geldi
biri maskothepsimemleketten hediye paketinivea paketleri bugün kargo kabul günüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri maskothepsimemleketten hediye paketinivea paketleri bugün kargo kabul günüm oh oh kargon bol olsun cnmbana da bi nivea daha geldi bende banvit kazanmışım taft köpük geldi adım listede yokken şaşırdım ayselcim dediğin tuttu vallahi bugün bol kargolu bir gün yaşıyorum süper cnmm oylayarak kazanmışsınıd taftı tebrklerrrr kuşumteşekkürler canımmm oylayanlar arasındada ismim yok ondan şaşırdım oylayarak kazanılan 1 pakette bizim var hiç haberim yok ilk100e giren paketle aynımı içeriği oyluyanlarında acaba?
yok canım ilk 100 kişinin paketi nde diş macunu, deodorant, saç spreyi, şampuan var, oy vererek kazananlara sadece köpük yolluyorlar. hatta burada herkes şikayet ediyor Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin