0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biz daha dün bunun muhabbetini ettik odayı terk ederim valla nasıl dayanıyor kadınlar o sese anlamıyorum bizim yan komşu horluyor ben uyanıyorum sesine karısı yanında uyuyor (duvarlarımız çok incede ) kendi kendime söyleniyorum dürt kadın şu adamı diye adam gitti sırf ben uyuyamıyorum diye ( ne komik) horlama aparatı aldı
Burda kocaları savunan kimse yok mu ben gelim bari daha koca değilim ama
eninde sonunda her koca horlar canım sakla sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda kocaları savunan kimse yok mu ben gelim bari daha koca değilim ama sen sus ne anlarsın kesin sende horlayıp horlamıyorum diyenlerdensindir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda kocaları savunan kimse yok mu ben gelim bari daha koca değilim ama sen sus ne anlarsın kesin sende horlayıp horlamıyorum diyenlerdensindiryoo ben horlarım ama sürekli değil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda kocaları savunan kimse yok mu ben gelim bari daha koca değilim ama sen sus ne anlarsın kesin sende horlayıp horlamıyorum diyenlerdensindiryoo ben horlarım ama sürekli değil hiç şaşırmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda kocaları savunan kimse yok mu ben gelim bari daha koca değilim ama sen sus ne anlarsın kesin sende horlayıp horlamıyorum diyenlerdensindiryoo ben horlarım ama sürekli değil hiç şaşırmadım senin gibi inkar etmiyorum ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda kocaları savunan kimse yok mu ben gelim bari daha koca değilim ama sen sus ne anlarsın kesin sende horlayıp horlamıyorum diyenlerdensindiryoo ben horlarım ama sürekli değil hiç şaşırmadım senin gibi inkar etmiyorum ama işim olmaz çıt çıkaram ben sen kendine bak