0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla o kadar çok denedim ki çıktığına şaşırdım..ama saat 14:o8 di bilmem işe yararmı..bol şanslar.
inaysa'nın blogundan kafaya takılan şemsiye kazandım artık yağmurda gönlümce dolaşabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla o kadar çok denedim ki çıktığına şaşırdım..ama saat 14:o8 di bilmem işe yararmı..bol şanslar.dün de sanırım yaklaşık o saatlerde kazanmıştı arkadaşlar iyi günlerde kullan canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininaysa'nın blogundan kafaya takılan şemsiye kazandım artık yağmurda gönlümce dolaşabilirim Güle güle kullan canım Bana kullanış şekli biraz garip geldi, aslında çok kullanışlı. Elimde torbalarla az ıslanmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla o kadar çok denedim ki çıktığına şaşırdım..ama saat 14:o8 di bilmem işe yararmı..bol şanslar.dün de sanırım yaklaşık o saatlerde kazanmıştı arkadaşlar iyi günlerde kullan canım sanırım deliefe06yla 1-2 dakika arayla kazandık..
Desa dan erkek cüzdanı kazandım dünBirde cuma günü Haribo kazanmışım bir kilo onuda dün gördüm. Mail yazdım ama geri dönmediler.
Banada sabah aras kargodan mesaj geldi sadece. Kargo henuz gelmedi