0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskiden kargocular benim için hiçbir anlam taşımazdı ama şimdi nerde kargoco görsem heyecanlanıyorum
pelıncgm hangı kargoyla geldı guzelmıs
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpelıncgm hangı kargoyla geldı guzelmısyurtici canımgece siparis verdim, ertesi günü aradilar adres teyidi için. Ertesi günde elime ulasti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpelıncgm hangı kargoyla geldı guzelmısyurtici canımgece siparis verdim, ertesi günü aradilar adres teyidi için. Ertesi günde elime ulasti ay bende gece verdım ama aramadılar cuma gecesı vermıstım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpelıncgm hangı kargoyla geldı guzelmısyurtici canımgece siparis verdim, ertesi günü aradilar adres teyidi için. Ertesi günde elime ulasti ay bende gece verdım ama aramadılar cuma gecesı vermıstımbende cuma gecesi verdim dün arayan olmadı.siparişlerime giriyorum sipariş falan da görünmüyor.
avon rimelim geldi