0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYoo benim adım onurhan özer değilki. Bu arada iyi temennileriniz için teşekkür ederim o zaman yarışmadaki cemil sendin
Yoo benim adım onurhan özer değilki. Bu arada iyi temennileriniz için teşekkür ederim
bak cemilsen söyleyebilirsin buna hazırım hngı kampanyasından kazanmıssınkı facebook mu twitter mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbak cemilsen söyleyebilirsin buna hazırım hngı kampanyasından kazanmıssınkı facebook mu twitter mıfacebook kampanyasından'mışş bilmiyordum şu ana kadar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbak cemilsen söyleyebilirsin buna hazırım hngı kampanyasından kazanmıssınkı facebook mu twitter mıfacebook kampanyasından'mışş bilmiyordum şu ana kadar.oylamalardan kazanmışsın yani bekle bekle gelmez artık tebrikler bu arada orhan olabilirmisin
güle güle kullan devrim ben bu aralar hiiiiiçbişe kazanamıyorum biraz şansım açılsın ama yaaa