0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaaamaan dogum güünnüü kutlu olsnnnnnn
bu gün sadece komşum doğum günüm olduğu için koltuk şalı hediye ettibaşkada gelen giden yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gün sadece komşum doğum günüm olduğu için koltuk şalı hediye ettibaşkada gelen giden yok haftasonu olduğu için kargolar iyi çalışmıyo komşunun kargoya ihtiyacı olmadığı için getirmiş doğum günün kutlu olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gün sadece komşum doğum günüm olduğu için koltuk şalı hediye ettibaşkada gelen giden yok haftasonu olduğu için kargolar iyi çalışmıyo komşunun kargoya ihtiyacı olmadığı için getirmiş doğum günün kutlu olsun teşekkür ederim ama ama benim beklediğim kargom bile yok abi komşuma gelince erdemciğim eli mahkum diyeceksin niye çünki onun doğum günüde dündü 4 mart ben ona alıyorum bir gün önce oda bir gün içinde unutacak zamanı bulamıyor
pardon bekledğim bir kargom vardı unutmuşum sinangil un göndericekyabende pasta yapıcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpardon bekledğim bir kargom vardı unutmuşum sinangil un göndericekyabende pasta yapıcam geç kalmış sinangil bugün gelseydi doğum günü pastası yapardın neyse geldiğinde yaparsın bizide davet edersen geliririz